Action kerst 2016

Wekelijks aanbiedingen die je niet kunt weerstaan. Action heeft een folder én weekacties. Is het al tijd om over de kerstboom na te denken?

Inmiddels heb je misschien je nieuwe foute kerstrui al uitgezocht en zijn de loodjes voor . Ik kon de nieuwe kerst knutselspullen niet weerstaan.

Volgens mijn zoontje is dit veel leuker dan de kersttruien. Het duurt nog even voor de kerstbomen opgetuigd kunnen worden. Ben je er klaar voor om Maria en Jozef te volgen onderweg naar Betlehem?

Maria moet bijna bevallen van Jezus en ze hebben je hulp nodig. Gelukkig zijn er ook heel veel goede aanbiedingen te vinden. De allerbeste deals uit Utrecht zetten we iedere week voor je in een handig . Het was voor ons alweer een aardige tijd geleden dat.

We wonen sinds vorig jaar december in onze . Mijn eerst Kerst gerelateerde aankoop van dit jaar. Hajir Hajji loopt langs de schappen met kerstspullen. Ook deze winter wil ik weer al mijn kerstkaarten zelf maken. Dat is altijd een flinke klus, maar . Kijk, zo schop je een beetje leven in de ( kerst )brouwerij.

RCTIDN Candra geurtheelichten diverse geuren 24-pack 0onze nieuwe weekactie. Een pakket waar ik al langere tijd naar uitkeek om hem te mogen maken, namelijk de kersthuisjes. Super leuk voor je kerstkaarten , al is de boom niet heel . Ook vandaag heb ik weer een setje. We gaan langzamerhand weer richting de Kerst , en dat brengt ook kerstballen , gezelligheid en meer met zich mee!

Ook met kerst maak ik dan ook graag zelf kaarten. Vandaag laat ik je zien dat kaarten . En laat net dàt nu – voor een craftaholic als ik – een welkom geschenk zijn. Zeker nu er meer binnen wordt .

AIA helpt kerken en jongeren hun passie. Super goeie organisatie waar ik nog aan mee . De VU is een maatschappelijk betrokken onderzoeksuniversiteit, in Amsterdam, in het hart van het internationale zakencentrum de Zuidas. Er lagen ook mooie kartonnen blokken met printen erop voor de kerst , die heb ik ook gekocht. In plaats van een Kerstprijs willen jou graag compenseren met een cadeaubon t. Ik ging weer sinterklaas inkopen doen bij de action. Sja en wie nu las een heel klein beetje voor de kerst.

Ellen zag weer van alles liggen! Hoe ik aan dat Kerst -gen kom is mij een raadsel.