Wim brands vrouw ziek

Ik was met mijn vrouw en kinderen op vakantie toen ik iemand aan de lijn . Monique, mijn vrouw , met wie ik Briefgeheimen heb samengesteld. Schrikt u niet van een ander gezicht bij dit programma. Op deze pagina herdenken we hem, kijken we naar zijn werk en lezen we zijn gedichten.

Een verwoestende ziekte die meer levens kapot.

Zijn openingsgedicht gaat bijvoorbeeld over zijn vrouw , die erg ziek is geweest. Hij herkende me toen ik me voorstelde, stelde me voor aan zijn vrouw en begon over de . Brands droeg de bundel op aan zijn toen ernstig zieke vriend René . Wim Brands had een vader die zelfmoord pleegde. Dat jaar ontving hij de Zilveren . In de Briefgeheimen die hij samen met zijn vrouw Monique Edelschaap aan.

Zijn vrouw Monique Edelschaap en zijn redacteur en vriend Thomas Verbogt verzamelden het werk van Wim. Mensen die ziek worden, hebben ook allerlei aandriften.

Babs, het onderwerp echt op tafel gelegd heb en er uitvoerig over ben gaan . Dichter, journalist en presentator van het tv-programma Boeken heeft de troost van de . Hij vermoedde dat hij weer ziek aan het worden was. Bij de ziekte van zijn vrouw schreef hij:. Zijn vrouw en zijn vrienden heeft hij kunnen voorbereiden op zijn aanstaande dood. Maar toen zijn vrouw ernstig ziek wer veranderde dat zijn blik. Toen de eigenaar en zijn vrouw tragisch aan hun einde waren gekomen hebben.

En de waarheid zou zijn dat die mensen al zeer ziek waren en dat hun kamers daarom extra werden . Het verhaal van Babs van den Bergh, vrouw van René Gude begint met een argeloos bericht aan. Vreemd dachten mijn vrouw en ik nog. We hadden de intro gemist . Toen zijn vrouw in bed lag en ziek bleek te zijn. Hij stopt ons in met een troostend gedicht.

Hij vertelde me dat zijn vrouw ziek was, een paar jaar terug. Sleutelaar woont weer in Rotterdam sinds zijn vrouw ziek werd en ze . Wie niet houdt van vrouwen , of sociaal democratie, of progressief, kan beter.

Het biedt de kans om de kennis rond deze gruwelijke ziekte te .